marți, 14 decembrie 2010

MUZICA NE DEFINESTE. ASTA E CLAR!

Intr-adevar putem afirma ca muzica ne defineste pe noi ca fiinte umane. Din istoria straveche a omului, muzica a fost la inceput descoperita atunci cand omul pesterii a realizat ca poate scoate sunete pe diferite tonalitati si cu un anumit ritm.
Dar de atunci muzica a evoluat mult iar genurile muzicale au fost create pentru a dezvalui pe deoparte trairile omenesti ale acelor vremuri iar pe de alta parte pentru a distra omenirea.
Totusi consider ca nu exista om care sa fie prizonierul unui singur gen de muzica.
Sa nu imi spuna mie un rocker ca nu a ascultat in viata lui niciodata sau macar din greseala o manea cantata cu naduf de un asa numit lautar (de juma de metru).Inseamna ca acel om nu stie sa asculte muzica.
Dar cel care incearca sa convinga pe ceilalti ca muzica pe care o asculta el este cea mai frumoasa, se dovedeste a fi un necioplit.
Muzica se asculta cu sufletul si cu gandul. Este stropul de energie pozitiva intr-o societate aglomerata.
Nu ma deranjat niciodata sa ascult rock, muzica lautareasca (sau mai nou manele), dar totusi muzica care ma defineste cel mai bine este muzica editata electronic (house, trance etc.)
Deci fratilor avem un gen de muzica care ne defineste pe noi insine si melodii din celelate genuri care ne produc o anumita stare de spirit si atat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"ne defineste pe noi insisi"...? cred ca insine e putin mai corect

Anonim spunea...

Salut!
Am dat de un mix super pe trilulilu ( http://www.trilulilu.ro/relugurita/2420db5d586bc1 ). Este creatia ta?