sâmbătă, 22 ianuarie 2011

WIN GENUINE ADVANTAGE PENTRU WINDOWS 7

Scriu acest post deoarece, chiar daca nu este in domeniul pentru care am creat blogul, totusi vreau sa inpartasesc propia experienta cu acest program de-a dreptul sacaitor.
Nu este prima data cand am de-a face cu el, dar pe variante Win XP, am putut gasi o solutie.
Mai exact ieri m-am ales cu acest Windows Genuine Advantage pe laptopul meu pe care am instalat Windows 7 Ultimate, normal unul piratat "Ori suntem hackeri ori nu mai suntem".
Pentru cei care nu stiu atat pe XP cat si pe Vista sau Win 7, Microsoft a dezvoltat o solutie care are menirea de a detecta versiunile piratate ale celebrului sistem de operare WINDOWS cu toate variatele sale. Si de aici sa te ti bine. La deschiderea calculatorului apare un mesaj care notifica ca nu avem un sistem de operare cu licenta (HA HA doar nu degeaba suntem in fruntea listei cu statele unde se pirateaza cel mai mult :)) si ne baga "strambe" de genul ca trebuie sa avem un sistem de operare cu licenta pentru a fi protejati, mai exact trebuie sa il cumparam (publicitatea imbraca diverse forme). Dar nu va speriati ca nu se intampla nimic, poate doar sa mearga mai greu calculatorul.
Citind pe internet despre problema asta am aflat diferite modalitati de rezolvare care mai de care mai haioase, ca de exemplu: sa stergi partitia si sa instalezi din nou programul sau sa alegi sa nu isi mai faca update-urile la zi.
TOATA LUMEA SE PRICEPE LA FOTBAL. CA ASA E IN TENIS :)
Dupa "lupte seculare care au durat 30 de ani", vorba lui Caragiale am gasit un program foarte destept cu care am rezolvat problema (dati click pe el nu are virusi, l-am folosit personal fara probleme).

Este singurul program care m-a ajutat in rezolvarea problemei fara sa am cunostinte avansate de IT.
Dar trebuie sa tineti minte faptul ca Microsoft trimite prin update-uri frecvent versiuni imbunatatite ale acestui program, deci trebuie sa setati windows-ul sa-si faca update-urile dar cu conditia ca voi sa alegeti ce trebuie instalat (nu uitati update-urile sunt bune pentru securitatea sistemului de operare) si sa cautati un update de genul Windows Genuine Advantage cod KB892130, pe care alegeti sa nu il instalati.
Sper ca va fost de folos acest pos.

DJ-VIDEO FOTO